Τι συμβαίνει αν ξεχάσω να αποσυνδεθώ από κοινόχρηστη συσκευή;
Μπορείς να αποσυνδέσεις όλες τις ενεργές συνεδρίες από την ενότητα ασφαλείας στις ρυθμίσεις του προφίλ σου. Αυτή η λειτουργία τερματίζει άμεσα κάθε ανοιχτή σύνδεση, ακόμα και από άλλες συσκευές, προστατεύοντας τον λογαριασμό από πιθανή κατάχρηση.